Εκπαιδευτές Heartsaver

Στην American Heart Association αναζητούμε διαρκώς επαγγελματίες να παρέχουν εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες, Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και Eξειδικευμένη Kαρδιαγγειακή Φροντίδα.     Αν

 • έχεις το πάθος να σώζεις ζωές,
 • έχεις το κίνητρο να συντονίσεις μάθηση,
 • αισθάνεσαι άνετα σε ομαδική εργασία,
 • μπορείς να εξηγείς περίπλοκες διαδικασίες με κατανοητό τρόπο,
 • μπορείς να κατανοείς τα εξειδικευμένα κείμενα και ενημερωτικά δελτία στα αγγλικά,

μπορεί να είσαι ο ιδανικός υποψήφιος. Επιτυχημένοι εκπαιδευτές μπορεί να είναι υγειονομικοί, πρώτοι ανταποκριτές ή απλοί πολίτες. Πολλοί από τους πάνω από 400,000 εκπαιδευτές μας είναι διασώστες, εκπαιδευτικοί, γυμναστές ή προσωπικό ασφαλείας. Οι εκπαιδευτές της AHA έχουν μια πολύ σοβαρή εργασία. Τα καθήκοντά τους περιλαμβάνουν:

 • Παράδοση τυποποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων
 • Εργασία με τους μαθητές
 • Παροχή συμβουλών και ανατροφοδότησης
 • Αξιολόγηση δεξιοτήτων στις πρακτικές ενότητες
 • Εξέταση μαθητών και παροχή επιμόρφωσης

ΓΙΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ στην AMERICAN HEART ASSOCIATION   Πώς μπορείς να γίνεις εκπαιδευτής; Τα βήματα είναι απλά:  

 1. Γίνεσαι δεκτός από το εκπαιδευτικό κέντρο: Έρχεσαι σε επαφή με το εκπαιδευτικό κέντρο της ΑΗΑ και συμπληρώνεις αίτηση υποψηφίου εκπαιδευτή. Το εκπαιδευτικό κέντρο πρέπει να αξιολογήσει και να εγκρίνει την αίτηση.
 2. Παρακολουθείς εκπαίδευση στο πρόγραμμα που ενδιαφέρεσαι να εκπαιδεύεις και πιστοποιείσαι σε αυτό. Θα πρέπει να επιδείξεις αρτιότητα στην εκτέλεση των πρακτικών δεξιοτήτων και να επιτύχεις στις γραπτές εξετάσεις με καλή βαθμολογία. Τα προγράμματα που μπορείς να επιλέξεις είναι Heartsaver® (First Aid/CPR-AED μόνο) και BLS for Healthcare Providers. Η εκπαίδευση πρέπει να είναι σε τάξη (δεν μπορεί να είναι online/blended learning)
 3. Παρακολουθείς το online Instructors Essentials Course.
 4. Παρακολουθείς με επιτυχία το δια ζώσης πρόγραμμα classroom Instructor Course.
 5. Διοργανώνεις και υλοποιείς 2 εκπαιδεύσεις με 4-6 συμμετέχοντες η κάθε μία εντός ενός εξαμήνου από την παρακολούθηση του Instructor Course στις οποίες και αξιολογείσαι.
 6. Λαμβάνεις την κάρτα εκπαιδευτή
 7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Μπορείς να διοργανώνεις εκπαιδεύσεις και να εκπαιδεύεις στο πρόγραμμα για το οποίο έχεις εκπαιδευτεί.

Οι εκπαιδευτές της ΑΗΑ έχουν πρόσβαση στη βάση ενημέρωσης της American Heart Association και μπορούν να ενημερώνονται για τις πιο πρόσφατες έρευνες της επιστημονικής κοινότητας σε θέματα αναζωογόνησης. Η πιστοποίηση των εκπαιδευτών ισχύει για 2 χρόνια.